Janet van Weeren
Terug naar De DJ's van Het Tafelhuis 2022:

Janet van Weeren

Muziek is mijn zuurstof !!

Ik ben opgegroeid met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en dat blijven dan ook mijn meest favoriete muziekdecennia. Maar ook goeie Groningse muziek kan ik wel waarderen hoor. En ik deins ook niet terug voor een lekker volks nummer. 
Een leven zónder muziek ? Nee, dát kan ik me gewoon niet voorstellen ! 

Mijn werkdagen vul ik als Informatiebeheerder bij het BWRI, een onderdeel van de gemeente Midden-Groningen. Buiten mijn eigen werkzaamheden, heb ik ook een plek in de Ondernemingsraad van de gemeente; èrg leuk om te doen. 


Sappemeer is mijn huidige woonplaats. Daar woon ik in een fijn huis met mijn man en onze twee katten. 

15 jaar ben ik vrijwilliger geweest bij de lokale omroep in Sappemeer; Radio Compagnie. Daar heb ik van alles gedaan; een eigen programma op de zaterdag, techniek, locatie-uitzendingen en muziekredactie. Helaas bestaat deze omroep inmiddels niet meer. 

In mijn vrije tijd organiseer ik 1x per jaar een grote Hoogvliegersdag op Groningen Airport Eelde voor de prachtige stichting Hoogvliegers. We laten dan op zo’n dag rond de 50 zieke en/of gehandicapte kinderen, een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Ze zijn dan voor één dag piloot en mogen (als de beperking het toelaat) zèlf een stukje sturen. Zo’n dag is voor de kinderen maar ook voor de ouders en broertjes/zusjes een groot feest. Het is echt zó tof en geeft zoveel voldoening om dit te mogen organiseren ! 

Verder ben ik vrijwilliger in het Multifunctioneel Centrum in Noordbroek èn in de zomer crew ik samen met mijn man bij Airemotion ballonvaarten uit Donkerbroek. Ook zing en speel ik graag mee in musicals of andere (muzikale) projecten, bijv. Petticoat, Hollands Hoop en in november in de musical Ciske de Rat in theater Geert Teis in Stadskanaal.

In 2013 heb ik meegedaan aan de allereerste editie van Het Tafelhuis waar ook Richard aan meedeed. Wat een fantástische belevenis was dat en daarom ga ik het nóg een keer doen. Samen met Richard en Patrick ga ik ervoor !!!

Kom kijken, kom ons aanmoedigen maar vooral ook: kom een donatie doen. 
En of die nou héél groot, groot, klein of héél klein is; we zijn blij met èlke donatie!