Richard Pathuis
Terug naar De DJ's van Het Tafelhuis 2022:

Richard Pathuis

Destijds was ik lid van de Round Table 41 (RT41) en heb ik meegedaan aan de 1e editie van Het Tafelhuis. Het was een geweldige ervaring en om die reden heb ik met veel plezier mijn medewerking verleend aan elke volgende editie. 

Inmiddels wat ouder geworden en doorgegroeid naar de 41Club Winschoten, wat na de Round Tabel 41 een logische stap is.

Als accountmanager van Mennens Groningen ben ik veel op de weg te vinden, heb dagelijks contact met klanten op deze manier zie en hoor ik veel uit de regio.

Radio maken is en blijft mijn hobby. Ik heb bij diverse radio stations gewerkt waaronder Radio Winschoten, Radio Westerwolde, RTV Stadskanaal en SimoneFM.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan muziek, waarbij vooral de Amerikaanse muziek mijn favoriet is. Dit is tegenwoordig met Spotify gelukkig makkelijk te vinden.

Af en toe op een feestje draaien vind ik ook erg leuk om te doen. Dan heb je directe interactie met het publiek. De combinatie van radio maken met publiek erbij, zoals bij Het Tafelhuis, is echt iets waar ik naar uitkijk.

In Heiligerlee woon ik samen met mijn vrouw, onze zoon en dochter. Lekker rustig, vlakbij het bos en toch dichtbij Winschoten. Ik heb een gezamenlijke hobby met mijn zoon en dat is Sim Racen. Uiteraard volgen we ook alles van de echte F1.

Met als doel de Voedselbank Oldambt hebben we weer een lokaal doel waar ik me maximaal voor ga inzetten.

Kom langs en doneer in de Klinker. “Het Tafelhuis 2022" laten we er met z’n allen weer een fantastisch evenement van maken!